my brother

my brother

MY oWn

MY oWn

wara felfel~~~

AHAHAHA...
PERANGAI AKU SENANG JERK...
KALO NA BERFRENZ2 NI BOLE JE..

NORMAL LAH BEB ORANG NA
KWN DENGAN KITE
OPEN HOUSE
KATA KAN...

WELL KALO TENGOK AKU
MAYBE MACAM
MUKE TEGING SKIT "GANAZ"
BUt IF U ALL GUY'S RAPAT NAN "JOE"

KOWANK AKAN KENAL ERTI
" PERSAHABATAN" ...
JOE NI SEORANG YANG

"POYO,STYLO,BRO2,"N"SUKE
CARI KENALAN BARU"
KALO TENGOK2 UMO
AKU MCM 17-19 X2LLY
UMO AKU DA 21 TAON K...
HAHAHA....

AKU SUKA KETAWA EVEN
BENDE YANG TAK KELAKA
BUT AKU TETAP KTAWE GAK...


(WA BENGANG ..WA RELEX ..
WA TUNGGU LU ORANG PUNYE SLEX"
(WARA FEL-FEL)
(WARA HURU-HARR~~)
TURUN HIGHWAY
PERGI SUNWAY JUMPA
MAT SALLEH
"MELEWEH"

HAHAHAHAHAHAH

INI AYAT "DESTROYER PUNYA BUDAK"
BOLEH KE TAK PE?
HAHAHAH

……..…../´¯/)……….. (\¯`\
…………/….//……….. …\\….\
………../….//………… ….\\….\
…../´¯/…./´¯\………../¯ `\….\¯`\
.././…/…./…./.|……| .\….\….\…\.\..
(.(….(….(…./.)..)..(..(. \….)….)….).)
.\…………….\/…/….\. ..\/……………./
..\…………….. /……..\……………..…/
….\…………..(………. ..)…………….

HEHEHEHEHE
SKALI SKALA...

DESTROYER

DESTROYER

About Me

My photo
jaybee rawk!!, masai, Malaysia
NOTHINK IS IMPOSIBBLE IN THIS WORLDS

Now and 4eVer we are 2gether

Now and 4eVer we are 2gether

Tuesday, 22 February 2011

wats up..!!
salam 2 u all....
huh susah kn kalau kita bkwn dgn orang yang ta dikenali nak2 kalo bekwn lam tenet jerk ta kira la kat FACEBOOK,MYSPACE,YAHOO MASSANGER,MOKO,N mana2 la yg berkaitan bout yg ad lam tenet..mula2 kita eppy masa na kenal kita tegese2 na kwn then bila da kawan ....kita ingat kita  lh yg paling important dalam diri dia tapi bila kita tengok bila chat ...kekadang kita rasa mcm kecik aty ye la...kita beri salam ok dia balas then bila kita da ckp somthink dia wat derk jerk "wat bodo" ...kita mcm tggu somthink well mcm aku ni biasa da kot cakap sorang2....hahahaha...well 2 la kwn yg rapat dgn kita means bukan kwn dari yang kita kenal lam tenet...well kalo agak2 korang pun ad terase mcm aku rase ...korang "KORANG RELEX ,KORANG TUNGGU DORANG PUNYE SLEX "...
fahami lah perasaan orang k they all also like "YOU" punya aty n perasaan bukan nya dorang tu robot yang tade aty n perasaan yang sering tukar batrie yang boleh di charge guna lektrik
ok bukan panas but PESAN jerk ....Agk2 da bengang korang pegang prinsip kawn2 aku ni
"WA BENGANG ,WA JALAN"...
SALAM...
"AGAK MELEWEH SIKIT"
:p

No comments:

Post a Comment

BroKeN raDiO


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

Logo

Logo